top of page

Mesotherapie naaldloos

Mesotherapie is een zeer doeltreffende anti-aging methode die in kuurverband wordt toegepast.

Het belangrijkste doel van mesotherapie is om actieve werkstoffen onder de huid en binnen de cellen te transporteren. De huid vormt een natuurlijke barrière die waterafstotend is. Via de poriën en haarwortelkanalen kunnen werkstoffen via de opperhuid in de diepere huidlagen komen. Dit proces wordt door de mesotherapie vereenvoudigt en extra versterkt waardoor de actieve werkstoffen als het ware door de huid heen gezogen worden. Tegelijkertijd zullen de huidcellen openen waardoor de werkstoffen rechtstreeks tot in de celkernen kunnen doordringen. Hierdoor kunnen cellen worden behandeld tot in de hypodermis. De hypodermis is voor de meeste cosmetische produkten onbereikbaar.

De naaldloze mesotherapie is speciaal ontwikkeld voor huidveroudering en huidverslapping. Daarnaast kan deze techniek ook gebruikt worden bij lichaamsbehandelingen zoals cellulitis en plaatselijke vetverwijdering.

Tijdens de behandeling glijdt een speciale behandelkop over de te behandelen huidzones. Hierbij worden de werkstoffen door middel van een rollersysteem diep in de huid gebracht. Tijdens deze procedure wordt slechts een licht tintelend gevoel waargenomen en de behandeling is absoluut pijnloos.

Na een aantal behandelingen voor het gezicht wordt de huid zichtbaar en voelbaar steviger, elastischer en verkrijgt een frisse, gezonde teint. Diepe rimpels vervagen, littekens als gevolg van bijvoorbeeld acne worden minder zichtbaar en de huid verkrijgt een jeugdige en vitale uitstraling.

Niet geschikt voor:

- Mensen met een allergische reactie

- Een huid met open wonden

- Pacemaker

- Infectieziekten of ontstekingen

- Zwangerschap

- Psychische klachten

- Epilepsie

Betaling van de kuur vindt plaats bij het plannen van de gehele kuur.

Mesotherapie losse behandeling

 69,00

Mesotherapie kuur 6 behandelingen

381,35

bottom of page