top of page

De vertraging van de cellulaire activiteit is een onderdeel van het verouderingsproces. Er ontstaat een opslag van vetclusters in de welbekende probleemzones.

Die hardnekkige vetophopingen verdwijnen ook niet na veel sporten en lijnen. C-CAV Pro bestrijdt met de nieuwste techniek die vetcellen op een veilige manier, volledig pijnloos maar krachtig en effectief. Kleine lokale vetrolletjes verdwijnen.

Het blijvende resultaat is te vergelijken met liposuctie.

De zones die behandeld kunnen worden met de C CAV Pro:

Wat is een cavitatie behandeling ? 

De cavitatie behandeling komt uit de medische wereld en is gebaseerd op de implosie van vetcellen via warmte ( LEDS ) en ultrasone geluidsgolven. De afgebroken vetcellen worden op een volledig natuurlijke manier door het lichaam afgevoerd. Al na 1 behandeling kan er een omtrekvermindering van 2 cm ( en meer ) gemeten worden.

Cavitatie is op dit moment ook de enige manier om cellulitis blijvend aan te pakken. Deze technologie zorgt voor een betere bloedcirculatie in de lichaamscellen en een betere werking van het lymfesysteem. Daardoor wordt het huidoppervlak gladder en verdwijnt de gehate sinaasappelhuid.

Om een optimaal resultaat te krijgen, zijn er 8 sessies nodig met nadien, afhankelijk van persoon tot persoon, een onderhoudssessie van 1 keer per maand.

Uiteraard blijft een gezonde levens- en voedingsstijl aanbevolen.

Contra Indicaties:

* Pacemaker

* Epilepsie

* Verse littekens

* Tijdens zwangerschap

* Hartpatienten

* Lever en nier kwalen

* Diabetes

* Metalen kunstmaterialen zoals kunstheupen.

Prijzen

bottom of page