top of page

Ericson Laboratoire is gespecialiseerd in diverse huidproblemen zoals:

Huidverslapping

Verstoord hormonaal evenwicht ( menopauze )

Vermoeidheid ( energie tekort )

Droge huid

Gevoelige huid

Rokershuid

Acne huid

Pigmentvlekken

Roodheid

De Ericson Laboratoire producten hebben een uitmuntende werking en geven gelijk al na 1 behandeling zichtbaar resultaat.

Dankzij een overeenkomst met een onafhankelijk internationaal expertise – laboratorium worden de formules voortdurend gecontroleerd voor een optimale waarborging van kwaliteit en efficiëntie en hebben daardoor een veiligheidscertificaat.

Ericson Laboratoire is vandaag de dag een internationaal verzorgingsconcept, dat verspreid is over meer dan 65 landen. 

Feminity – De huidcyclus in evenwicht

De menstruatie cyclus onderwerpt de huid van iedere vrouw aan een permanente verandering van het vochtgehalte. Het is belangrijk deze verandering te compenseren en de stofwisseling van de huid in evenwicht te brengen om een onaangenaam gevoel ( droge huid, trekkerige huid, puistjes ) te voorkomen. Bovendien moeten de moedercellen permanent worden beschermd om een vroegtijdige vermoeidheid van de huid te voorkomen. Deze behandeling is zodoende bij uitstek vrouwelijk en biedt vrouwen het hele jaar door ondersteuning voor een optimaal gevoel van welzijn.

Supreme DHE age - Retinox – Hormonale booster

Dankzij de intense herstellende werking op de huid worden de belangrijkste antiverouderingseffecten door DHEA en Retinol op de huid vermenigvuldigd.

Na 8 weken toepassing is er een duidelijke verbetering van de kwaliteit van het huidweefsel merkbaar, alsook een vermindering van het aantal en de diepte van de rimpels. De huid vertoont dan nieuwe tekenen van vitaliteit en jeugdigheid. De huid is weer glad, soepeler, steviger, sterker en wordt opnieuw dynamisch. Deze gezichtsbehandeling en verzorgingsproducten, geformuleerd om een perfecte tolerantie te garanderen, geschikt voor de rijpere huid. 

Sensitive Pro - de cosmetisch - genetische oplossing voor de reactieve huid en de gevoelige huid. 

Een reactieve huid is kwetsbaarder dan een normale huid. Bij een reactieve huid heeft de opperhuid een verslechterde barrièrefunctie. Deze gevoeligheid van de huid is het gevolg van een verlaging van de tolerantiedrempel. Hoe reactiever de huid, des te lager de tolerantiedrempel. Dit verschijnsel zorgt voor een hevige reactie van de huid op stoffen die van nature niet irriterend zijn. De opperhuid voelt geirriteerd aan, wat zich uit in een kriebelend gevoel en jeuk dat met tussenpozen of regelmatig voorkomt. 

Het laboratorium van Ericson, die de voorhoede van het wetenschappelijk onderzoek vormen, bieden vandaag de dag een effectief antwoord op de problemen van de reactieve huid dankzij de geavanceerde ontwikkeling van een innoverende en geheel afgestelde formule, met een combinatie van neuro cosmetica en cosmetische genetica. 

In de Sensitive Pro gezichtsbehandeling en gezichtsverzorgingsproducten zit het actieve bestandsdeel Sepicalm S in verwerkt. Sepicalm S zorgt voor een complete antistress bescherming zoals:

Mechanische aantasting

Chemische aantasting

Aantasting door de zon

Ontstekingen en de oorzaak van de ontstekingen te verminderen

Tegen invloeden van buitenaf zoals tabak, luchtvervuiling 

bottom of page