top of page

Hygiënisch schoon; Nooit meer scheren, harsen of elektrisch epileren met de Elos ontharingsmethode.

De Elos methode is een veilige en effectieve behandeling voor het verwijderen van ongewenste haargroei. Het laser ontharen of IPL ontharen is geschikt voor vrouwen en mannen; voor alle huidkleuren, van blank tot negroïde. Met de ontharingsbehandelingen kunnen onze huidtherapeuten naast donkere haren ook blonde haren verwijderen. In 90% van de gevallen zal de behandeling voor definitief ontharen aanslaan. Vaak zijn er meer behandelingen nodig als het haar als gevolg van hormonen (bv overgang) is ontstaan.

Elos ontharen bestaat uit twee energiebronnen: radiofrequentie & licht. Hierdoor wordt definitief ontharen veel veiliger en effectiever. Haar groeit in verschillende fases, er zullen daarom meerdere behandelingen nodig zijn om de overbeharing te verwijderen. Het aantal ontharingsbehandelingen kan per gebied en per persoon verschillen. Haar dat behandeld is, zal niet meer terugkomen. Er kunnen echter wel slapende haartjes actief worden, bv in de menopauze. Het is daarom beter om i.p.v.

permanent ontharen over permanente haar reductie te spreken.

Ook is het met de Elos mogelijk om 100% pijnloos te ontharen. 

Elos ontharen wordt door u zorgverzekeraar vergoed.

Afhankelijk van uw verzekering, is het mogelijk om een vergoeding te krijgen voor de behandeling van overbeharing in het gelaat.

Heeft u interesse ?

Wij adviseren u dan om vrijblijvend een afspraak te maken voor een gratis intakegesprek met onze huidtherapeute. Tijdens deze afspraak bekijkt de huidtherapeute of zij een plan voor definitief ontharen kunnen opstellen. U hoort dan ook meteen hoeveel ontharingsbehandelingen u nodig zult hebben. Met een ’proefflits’ kunt u ervaren hoe definitief ontharen met de Elos aanvoelt.


De huidtherapeute komt: 

Maandag 22 november 2021


U kan via Schoonheidssalon en Medisch Pedicure praktijk Claudia een afspraak maken of direct bellen naar Cosmetique Totale: 085-902 20 80 o.v.v. Schoonheidssalon Claudia - Breda bottom of page