top of page

Baardlijn Laser actie

's Ochtends nog even snel je wangen of nek scheren voordat je de deur uit gaat ? Dat is niet meer nodig ! 

Kies voor laser ontharen van de baardstreek en je ziet er altijd verzorgd uit, zonder te hoeven scheren! Steeds meer mannen kiezen voor het gemak van definitief ontharen, dus wacht niet langer. Een laserbehandeling wangen en nek is nu al mogelijk voor €125,-.

CT Special actie

Heb jij in de zomer last gekregen van pigmentvlekjes, zonneschade of andere onzuiverheden ? Wij hebben de oplossing ! Kies voor de CT Special, uitgevoerd door de huidtherapeut van Cosmetique Totale. Deze behandeling bestaat uit een laserbehandeling gevolgd door een medische peeling en laat jouw huid stralen als nooit tevoren !

✔️ Pigmentvlekken, vaatjes, rimpels en grove poriën verdwijnen als sneeuw voor de zon

✔️ Geen downtime, direct resultaat

✔️ Herstelt de huid van binnen en buiten

✔️ Geeft de huid een collageen boost

✔️ Geniet van een prachtige glow


Deze behandeling is nu 195 euro i.p.v. 250 euro. Maak snel een afspraak via 085-9022080

Laser ontharen benen actie

Ervaar het gemak van laser ontharen voor een voordelig tarief ! 

Misschien ben je al bekend met de pakketten voor het laser ontharen van je oksels + bikinilijn. Dan hebben wij goed nieuws ! Vanaf nu bieden we jou ook voordelige pakketten aan voor het definitief ontharen van de benen !

Zo kost een laserbehandeling voor de onderbenen nu geen €199,- maar €135,-. En schaf je een pakket aan ? Dan krijg je de zesde behandeling helemaal gratis !

Boek jouw afspraak snel via 085-9022080

Rug ontharen actie

Het scheren of harsen van rughaar is voor veel mensen geen pretje. Gelukkig biedt de huidtherapeut van Cosmetique Totale daar een oplossing voor. Deze herfst introduceren we een nieuwe aanbieding; het ontharen van de rug voor slechts €249 per behandeling. En neem je gelijk een pakket? Dan krijg je de 6e behandeling helemaal gratis !

Bekijk alle herfstacties en pakketprijzen nu op de website: www.cosmetique-totale.nl/acties/herfst-acties/

bottom of page