top of page

Voor de huid therapeutische behandelingen werken wij samen met Cosmetique Totale. De huidtherapeuten hebben een BIG registratie en zijn lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH).U kunt bij hen terecht voor definitief ontharen door middel van de Elos methode. Één van de nieuwste technieken op het gebied van ontharen, waardoor elke kleur en dikte van haar behandeld kan worden. Maar ook voor litteken-, pigment- en couperose behandelingen bent u bij hen op het juiste adres.

Verzekerde zorg bij Cosmetique Totale

Bij Cosmetique Totale werken uitsluitend HBO-geschoolde en BIG geregistreerde huidtherapeuten, die lid zijn van de beroepsvereniging NVH ( Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten ). Kwalitatieve zorg staat hoog in het vaandel. Cosmetique Totale wordt mede daarom erkend door alle zorgverzekeraars en behandelingen zullen veelal vergoed worden.

Bij Cosmetique Totale heeft u geen verwijsbrief nodig van uw huisarts, dermatoloog of medisch specialist ( enige uitzonderingen daar gelaten ). Onze specialisten zijn direct toegankelijk. Dit betekent dat de huidtherapeut met wie u het intakegesprek voert, direct een verwijsbrief kan opstellen voor uw zorgverzekeraar.

Vergoedingen kunnen per zorgverzekeraar verschillen en zijn polis afhankelijk. In uw zorgverzekeringspolis kunt u zien of en in welke mate u een behandeling vergoed krijgt. U kunt ook telefonisch contact opnemen met uw contactpersoon bij uw zorgverzekeraar om na te gaan welke vergoeding er voor u geldt.

Na de behandeling bij de huidtherapeut krijgt u de factuur toegestuurd die u kunt indienen bij uw zorgverzekeraar. Vervolgens krijgt u de vergoeding waar u recht op heeft op uw rekening gestort. Het is dus niet meer nodig om voor deze behandeling en extra bezoek te brengen aan uw huisarts voor een verwijsbrief.

Heeft u nog vragen over vergoedingen ? Maak dan een afspraak voor een gratis consult bij de huidtherapeut via Schoonheidssalon en Medisch Pedicure praktijk Claudia. 

bottom of page