top of page

Acne behandelingen

Acne veroorzaak zowel in de actieve vorm als daarna, in de vorm van littekens, veel ongemak en verdriet. Acne is een ontsteking van de talgklieren van de huid, waar bijna iedereen wel eens mee te maken heeft gehad in de vorm van puistjes. Acne wordt echter door de patiënt als zeer hinderlijk ervaren, zowel in cosmetische zin als in medische zin. Langdurige acne lijdt vaak tot ernstige somberheid.

Gelukkig zijn er tegenwoordig verschillende behandelmogelijkheden zoals lasertherapie, “blauwlicht” therapie, huidverzorgingsproducten en peelings kunnen hun steentje bijdragen in verlichting van de kwaal. In overleg met de patiënt wordt besproken welke behandeling het meest geschikt is. Hierbij wordt onder andere gekeken naar uw huidtype en type acne.

In samenwerking met Cosmetique Totale worden acne behandelingen die in mijn salon gegeven worden door zorgverzekeraars vergoed. En dat heeft een reden. Bij Cosmetique Totale werken ze onder andere met de meest geavanceerde medische laserapparatuur en u word altijd behandeld door een BIG geregistreerde huidtherapeut en lid is van de NVH. 

Resultaat na behandeling(en):

Nieuw wapen tegen acne littekens, de E-matrix.

De E-Matrix maakt diep in de huid nieuwe huidcellen aan en zorgt voor een verhoogde productie van collageen. Het litteken is na 2 behandelingen van 30 minuten al veel minder zichtbaar.

De E-Matrix maakt, in tegenstelling tot andere methoden ( laser / licht ), alleen gebruik van radio frequente energie ( RF ). De oppervlakte van de huid wordt daardoor niet beschadigd. Zonnen voor of na de behandeling is geen probleem en bovendien behoren vervelende herstelperiodes tot de verleden tijd. Voor het eerst kan ook de donkere huid behandeld worden.

Klinische onderzoeken wijzen zeer goede resultaten uit voor alle huidtypen. Vooraanstaande dermatologen en esthetische artsen spreken lovend over de eMatrix. Door al zijn unieke eigenschappen wordt het innovatieve apparaat ook wel “de medische doorbraak”tegen acne littekens genoemd.

Maak vandaag nog een afspraak voor een gratis consult via Schoonheidssalon en Medisch Pedicure Praktijk Claudia o.v.v. Acne behandeling Cosmetique Totale. De huidtherapeut kan u vertellen welke behandeling het meest geschikt is voor uw acne en / of litteken probleem.

U kan ook direct naar Cosmetique Totale bellen via 085 902 20 80 o.v.v. Schoonheidssalon Claudia 


De huidtherapeute komt:

maandag 22 november 2021


bottom of page